54 produkte

   E orientuar drejt produktit me shumë kategori, kompania ka për qëllim të shndërrojë markën një dyqan me pakicë të vetë-markës kryesisht duke shitur aksesorë dixhital dhe produkte jetësore. “Hoco” insiston së pari në cilësi dhe i kushtohet ndërtimit të produkteve të thjeshta, praktike, me shumë ngjyra dhe me stil rinor.

   Si markë thelbësore e kompanisë, "hoco" ka zhvilluar agjentët e saj në më shumë se 50 vende në botë. Konekta.al është rishitës i autorizuar

  54 produkte
  Oferte
  Adaptor Audio 3.5mm MP3 Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 1,600 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 27%
  Oferte
  Kufje Cift Me Bluetooth Hoco Me Cover Silikoni
  hoco
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 3,600 Ulje 33%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 6,800 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 9%
  Oferte
  Multiprize Hoco Me 2 Porta USB Dhe Type-C
  hoco
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,600 Ulje 31%
  Oferte
  Maus Wireless Per Kompjuter Dhe Laptop Hoco
  hoco
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 41%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Fast Charge Dhe MP3 Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 2,300 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 34%
  Oferte
  Kufje Cift Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 6,000 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor HUB Hoco Me Shumë Porta 8 në 1
  hoco
  Oferte Lek 3,600 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor HUB Hoco Me Shumë Porta 10 në 1
  hoco
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,300 Ulje 22%
  Oferte
  Maus Wireless Per Kompjuter Dhe Laptop Baseus
  hoco
  Oferte Lek 2,600 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 26%
  Oferte
  Karikues Wireless Magnetik Hoco Per Apple Watch
  hoco
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 32%
  Oferte
  Adaptor USB 3.0 Per Karte SD Dhe MicroSD Hoco
  hoco
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 24%
  Oferte
  Mbajtese Magnetike Celulari Per Kroskot Te Makines Hoco
  hoco
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 33%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Hoco Times Speed Cable Lightning & Type-c
  hoco
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 800 Ulje 38%
  Kabell Adaptor Hoco Type-C Ne Hdmi UHD 4K
  hoco
  Lek 0
  Oferte
  Bateri E Jashtme Hoco 10000mAh Me Elektrik Dore LED
  hoco
  Oferte Lek 3,600 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 20%
  Oferte
  Multiprize 3 Vendeshe 4000W Me 3 Porta USB 2.4A
  hoco
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 27%
  Oferte
  Multiprize 4 Vendeshe 4000W Me 3 Porta USB Dhe Type-C
  hoco
  Oferte Lek 2,600 Cmimi real Lek 3,700 Ulje 30%
  Oferte
  Boks Me Bluetooth Hoco Elegant Me Mbajtese
  hoco
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 42%
  Oferte
  Adaptor Type-C Ne HDMI + VGA
  hoco
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 27%
  Oferte
  Maus Gaming Hoco Per Kompjuter Dhe Laptop Me Drita LED
  hoco
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 40%
  Oferte
  Mbajtese Celuari Hoco Per Te Koka E Sendiles Se Makines
  hoco
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 32%
  Oferte
  Maus Wireless Transparent Per Kompjuter Dhe Laptop Wiwu
  hoco
  Oferte Lek 2,200 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 56%
  Oferte
  Set Tastiere Dhe Maus Wireless Hoco Per Kompjuter
  hoco
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,700 Ulje 32%
  Oferte
  Kufje Headphones Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 3,800 Ulje 37%
  Oferte
  Bateri E Jashtme Hoco 30000mAh
  hoco
  Oferte Lek 4,800 Cmimi real Lek 6,200 Ulje 23%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
  hoco
  Oferte Lek 7,500 Cmimi real Lek 8,800 Ulje 15%
  Oferte
  Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
  tjeter
  Oferte Lek 5,900 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 21%
  Oferte
  Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
  tjeter
  Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 13%
  Oferte
  Drite Dore LED RGB Portative Per Foto dhe Video
  tjeter
  Oferte Lek 2,900 Cmimi real Lek 4,200 Ulje 31%
  Oferte
  Laps Inteligjent Magnetik Baseus Universal
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 34%
  Oferte
  Dron Quadcopter FIMI X8 SE 2022 V2
  fimi
  Oferte Lek 67,900 Cmimi real Lek 80,000 Ulje 15%
  Oferte
  Dron Quadcopter DJI Air 2s / Fly More Combo
  dji
  nga Lek 119,000 Cmimi real Lek 149,000 Ulje 20%
  Shitur
  Dron Quadcopter DJI Mini 2
  dji
  Oferte Lek 69,900 Cmimi real Lek 99,000 Ulje 29%